Dato’ Mohamad Ezam Bin Mohd Nor Berdaftar Sebagai Ahli BERJASA

KENYATAAN MEDIA RASMI PARTI BERJASA

1. BERJASA mengucapkan syabas dan tahniah kepada Dato’ Mohamad Ezam Bin Mohd Nor yang telah mendaftar sebagai ahli BERJASA pada tanggal 1 Mei 2022 yang lalu.

2. Penyertaan beliau ternyata menjadi bualan ramai, walaupun sebenarnya ia tidaklah begitu mengejutkan kerana BERJASA sememangnya telah mencatatkan peningkatan keahlian yang memberangsangkan sejak setahun yang lalu.

3. BERJASA yang terkenal sebagai sebuah parti kepimpinan baharu yang menampilkan gaya politik berteraskan integriti, hikmah dan mempertahankan watan (tanahair) sentiasa terbuka dan berbesar hati menerima masuk mana-mana tokoh politik mahupun figura nasional yang bersetuju dengan agenda serta prinsip parti.

4. BERJASA juga sentiasa terbuka dalam membentuk permuafakatan politik baharu yang lebih segar, sebagai solusi kepada kemelut kredibiliti dan konflik kestabilan politik yang melanda negara disebabkan ketamakan parti-parti utama besar negara.

5. Semoga dengan penyertaan Dato’ Ezam akan dapat merancakkan lagi gerak kerja parti terutama menjelang PRU-15 akan datang.

‘BERSAMA PIMPIN NEGARA’

Ir. Ts. Muhammad Lukman Al Hakim Bin Muhammad
Setiausaha Agung BERJASA

Artikel Berkaitan