KENYATAAN MEDIA BERJASA PUSAT PRK P.165 TANJUNG PIAI

1. Barisan Jemaah Islamiah Se-Malaysia (BERJASA) mengikuti rapat perkembangan pengumuman calon parti-parti yang bertanding dalam PRK P.165 Tanjung Piai.

2. BERJASA mendengar dan memahami isi hati serta hasrat pengundi Melayu Islam di Tanjung Piai dalam suasana politik tanahair yang penuh cabaran hari ini.

3. Justeru atas dasar prinsip serta memeriahkan sistem demokrasi di Malaysia dan menimbang peri pentingnya memberi pilihan kepada pengundi Melayu Islam mengundi calon Muslim berwibawa untuk dihantar ke Parlimen, BERJASA dengan ini mengumumkan akan bertanding di P.165 PRK Tanjung Piai.

4. BERJASA telah pun membuat pembayaran deposit kepada kepada Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) pada pagi ini.

5. BERJASA akan mengadakan sidang media pengumuman rasmi calon pada hari esok, Jumaat 1 November 2019, jam 3 petang bertempat di Ibu Pejabat Rasmi BERJASA. Semua rakan media dan penyokong dijemput hadir. Untuk makluman lanjut berkenaan sidang media boleh hubungi Pegawai Media BERJASA ditalian +601328175904 atau +60125553435.

Salam Juang | Undi Calon Muslim Berwibawa

Hazwan Mohamad,
Ketua Penerangan BERJASA Pusat
31 Oktober 2019

 

2 replies
  1. Farhan MD
    Farhan MD says:

    Muslim berwibawa, tuntut hak kita di tanah ini. Gelang Patah pun ditawan org seberang dr Penang, harap semua pengundi muslim majoriti di Tanjong Piai celik kali ni

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.